EZELSOOR OP KOMST!

Kom op woensdag 4 september je boeken kaften in Westrand met gratis kaftpapier en etiketten, goed voor het kaften van zo'n 12 normale schriftformaten. Het kaftpapier is ontworpen door kinderen uit Vlaams-Brabant en ook Dilbeek! Leerlingen van het ABK lieten zich inspireren door de kinderspelen van Bruegel en maakten een eigen compositie schetsen!
Bij binnenkomst ontvang je een groot etiket waarmee je meteen deelneemt aan een wedstrijd. Een onschuldige hand trekt de winnaar van een gratis FamileDagPas. Ook de school die het meeste leerlingen aanbrengt, wint een fijne prijs. In ruil voor een ingevuld etiket ontvangt elk kind (1e tot 6e leerjaar) vijf vellen kleurig kaftpapier, één vel bruin kaftpapier en 12 etiketten. Met de hulp van je ouders en de enthousiaste vrijwilligers wordt boekenkaften een heus feest. In 1-2-3 toveren de illustratoren je bruin papier om in de supermooiste, megageweldigste, topuniekste kaft. Denk daarbij een drankje, een workshop en maak zelf je Bruegelboterham met Annouchka! Hummm, naar school gaan wordt best aangenaam dit jaar! De 3 illustratoren zijn gekend: Kristina Minnoy, Leonard Cools & Jeff Swinnen. En anders dan anders, hoe kan het ook anders, geven we hen deze keer een opdracht mee: Bruegel er op los! Westrand - CC Dilbeek - Kamerijklaan 46 - 1700 Dilbeek