De bib van Sint-Gillis opent… met Ezelsoor!

De bib viert feest op zaterdag 8 september! Dat wordt een knalfeest! Dat is natuurlijk de idéale gelegenheid om boeken te kaften met gratis kaftpapier en helpende handen! Kom naar Ezelsoor om je nieuwe boeken te kaften! Brede School zorgt voor kaftpapier, hulp, scharen, plakband + alles wat je nodig hebt om van het kaften een feest te maken! Iedereen welkom vanaf 11:00 uur! Laat het kaften maar beginnen! Ben jij er klaar voor? Wij alleszins!

La bibliothèque fait la fête samedi le 8 septembre! Venez à l’atelier d’ Ezelsoor pour recouvrir vos nouveaux livres! Brede School offre le papier de couverture, l’aide, les ciseaux et le ruban adhésif + tout ce dont vous avez besoin pour faire la fête des couvertures! Vous êtes les bienvenus à partir de 11:00 heures. Vous êtes prêts?

Afspraak op 8 september?!

Tijdens het openingsfeest van de bib worden jullie ook rondgeleid in de nieuwe bib (met een tas koffie!), komt er een verteller, een reuzescrabble en live-illustraties. Daarnaast kunnen jullie ook een workshop bladwijzers maken volgen of planten planten (in de bibtuin! Wauw).  Dat allemaal voor de feestelijke receptie met muziek!

Pendant la fête d’ouverture vous pouvez faire des visites guidées (avec un café!), il y a un narrateur, un scrabble géant, et des illustrations en temps réel. Vous pouvez participez à un ateliers faire les signetsjardinage (dans le jardin de la bibliothèque). Après commence le réception avec de la musique!

NEDERLANDSTALIGE BIBLIOTHEEK – EMILE FERONSTRAAT 173 – 1060 SINT-GILLIS 

Bericht delen