Illustrator Jurgen Walschot in GC de Boesdaalhoeve

Al vanaf de eerste editie van Ezelsoor versiert Jurgen Walschot boekkaften voor de enthousiaste jongelingen.

Ook dit jaar is hij van de partij in GC de Boesdaalhoeve in Sint-Genesius-Rode.

Jurgen Walschot is beeldenmaker en lesgever. Sinds 2003 werkt hij als illustrator en vorm­gever aan publicaties voor een breed publiek. Observeren is wat hij het liefste doet, of dat nu met het blote oog is, met een potlood, of door de lens van een camera.

Sinds 2016 vond hij in schrijfster Kirstin Vanlierde zijn creatieve compagnon de route. Samen maakten ze de graphic poem ‘Stroom’. In het project ZAAILINGEN dagen ze elkaar tweewekelijks uit: zij schrijft bij de beelden en hij tekent bij de woorden.

GC de Boesdaalhoeve – Toekomstlaan 32 B – 1640 Sint-Genesius-Rode

Bericht delen