Artforum voorziet workshop in GC de Lijsterbes

Tijdens Ezelsoor kan je in GC de Lijsterbes meer dan alleen je boeken komen kaften. Op het podium in de grote zaal kan je meedoen met de Geleidende Geluiden workshop van Artforum. Tijdens de workshop kan je je creativiteit helemaal los laten gaan met Makey Makey. Wat is Makey Makey? Ontdek het in het filmpje hieronder.

Artforum

Artforum is al jaren een goede partner van GC de Lijsterbes. Artforum verbind kunstenaars, organisaties, jongeren en de samenleving. Artforum voorziet kwaliteitsvolle creatieve workshops in alle kunstdisciplines. Ook tijdens de rest van het jaar zijn er aan workshops van Artforum deel te nemen in GC de Lijsterbes. Zo kan je tijdens KUNSTeldoos op woendagnamiddagen je creativiteit los laten gaan en tijdens de vakantiestages zelfs meerdere dagen.

Naast de Geleidende Geluiden workshop is er tijdens Ezelsoor natuurlijk nog meer randanimatie. Zo kan je zelf je nieuw gekaft boek komen versieren met de meeste knotsgekke verfrollers. En je kan samen het super leuke Snipperclips spel op de Nintendo Switch komen proberen.

GC de Lijsterbes- Lijsterlessenbomenbaan 6 Р1950 Kraainem

Bericht delen