Ezelsoor 2019

We kunnen ondertussen al spreken van een traditie, want ook dit jaar kunnen jullie weer terecht in het zonnig leven om jullie boeken te kaften/pimpen/illustreren.
Kies bij aankomst 5 vellen (gratis) kaftpapier. Vrijwilligers zetten je op weg en helpen je mee kaften. Verkies je een uniek gekaft boek? Loop dan langs bij één van onze illustratoren. Wie even genoeg heeft van al dat kaften, kan creatief aan de slag gaan in onze ateliers of genieten van de randanimatie.

Dit jaar terug fantastische illustratoren.

We hebben dit jaar terug 4 illustratoren dat het beste van zichzelf gaan geven om jullie kaftpapier te voorzien van kleine kunstwerkjes. De kunstenaars van dienst zijn: Vero Beauprez, Tom Schoonooghe , Martine van Oudenhove en Frederik van den Stock. We kijken al uit naar de pareltjes dat uit hun pen/potlood/penseel gaan vloeien.

Zonnig leven – J. Vanderstraetenstraat 198 – 1600 Sint-Pieters-Leeuw

Bericht delen