Zaal van Kattem Roosdaal

Woensdag 4 september van 14u tot 17u

Gratis BOEKENKAFTDAG voor families met kinderen vanaf 6 jaar.

Vanaf nu kan je ook in Roosdaal bij het begin van het nieuwe schooljaar je boeken kaften op een plezante manier! De bibliotheek en jeugdraad Roosdaal organiseren op woensdag 4 september namelijk voor de eerste maal Ezelsoor, een gratis boekenkaftdag voor gezinnen met kinderen vanaf 6 jaar!

Komen jullie ook je boeken kaften met unieke kaftpapieren gemaakt door leeftijdsgenoten uit de deelnemende gemeentes? Krijg je graag een handje hulp bij het kaften? Of wil je liever zelf je boeken versieren of personaliseren met handlettering of een handgetekende illustratie van een professionele illustrator krijgen? Spring dan zeker eens binnen tijdens Ezelsoor!

De Roosdaalse editie van dit boekenkaftfeestje vindt plaats op woensdag 4 september 2019 van 14u00 tot 17u00 in de zaal van Kattem (Abeelstraat).

De boekenkaftdag Ezelsoor is een bovenlokaal project dat in onze gemeente voor de eerste maal wordt georganiseerd door de jeugddienst, jeugdraad en bibliotheek van Roosdaal. Meer informatie via jeugd@roosdaal.be of 054 89 13 52.

Zaal van Kattem – Abeelstraat – 1760 Roosdaal

Bericht delen