Gezinnen met kinderen hoeven tijdens de grote vakantie niet op zoek naar kaftpapier

In de eerste week van september kunnen zij tijdens Ezelsoor, de gratis boekenkaftdag, hun boeken kaften met origineel kaftpapier. Naast het kaften van boeken, gaan er ook heel wat andere activiteiten door: er zijn (strip)tekenaars die je boek of schrift personaliseren en er zijn creatieve of muzikale workshops. Ook verschillende verenigingen stellen er hun werking voor.

Ternat verwelkomt op woensdag 4 september (12u-16u in JC Puls) tekenaars Pjotr Cornelis, Leslie Saurus en Axel Janssens. Voor animatie en begeleiding zorgen o.a. Musate en Musikalo, de chiromeisjes en -jongens Lombeek, scouts Ternat en KLJ Wambeek, Gezinsbond, Oxfam Wereldwinkel en praatcafé Ternat.

JC Puls – Van Cauwelaertstraat 40 Ternat – welzijn@ternat.be – 02 451 45 40