Koop geen kaftpapier want Ezelsoor komt er aan!

Kom je boeken kaften met gratis en origineel kaftpapier. Of versier ze met een mooie tekening van onze illustrator. Wij zorgen ook voor scharen, plakband en etiketten. Ruil je UiTPASpunten voor een leuk gadget. Iedereen is welkom op woensdag 4 september in de bib van 13.00 tot 16.30 uur.

Dit jaar ontwierpen leerlingen van de eerste graad middelbaar van de Sint-Jozefschool Mere kaftpapier en deden ze zo mee aan de Ezelsoor tekenwedstrijd. Het 5de en 6de leerjaar van alle lagere scholen van Erpe-Mere konden stemmen op het mooiste ontwerp.

Het winnende ontwerp van Emma Verscheeden wordt echt gedrukt en gebruikt tijdens de boekenkaftdag op 4 september in de bib, samen met andere kaftpapieren van andere gemeenten die deelnemen aan Ezelsoor.

Laatste kans voor Steenberg-feest!

De boekenkaftdag is de laatste kans om je Steenberg feest!- stempelkaart vol te sparen of om te ruilen.

Bib Erpe-Mere – Oudenaardsesteenweg 458 9420 Erpe-Mere – bibliotheek@erpe-mere.be – 053 60 34 70