GRATIS BOEKENKAFTDAG VOOR KINDEREN VANAF 6 JAAR IN GC DE KAM.

GC de Kam wil dat elk kind met mooi gekafte boeken aan het nieuwe schooljaar kan beginnen. Daarom stellen wij jaarlijks gratis kaftpapier, etiketten en nog ander leuk en handig schoolmateriaal ter beschikking. Kom dus naar Ezelsoor en kaft gratis al je boeken en schriften! Wij zorgen voor kaftpapier, etiketten, scharen en kleefband. Vrijwilligers zetten je op weg en helpen je mee om je boeken en schriftjes van kaftpapier te voorzien. Maar alle hulp van je familie is meer dan welkom!

Illustratoren

4 illustratoren illustreren de cover van jouw – met bruin kaftpapier gekafte – boek. Een originele tekening maakt jouw saaiste boek uniek!

We verwelkomen je doorlopend van 12 tot 16 uur.

Schrijf je vooraf hier in en maak kans op een leuke prijs!

GC de Kam – Beekstraat 172 – 1970 Wezembeek-Oppem – www.dekam.be

Bericht delen