Woensdag 2 september van 13u tot 18u

Gratis BOEKENKAFTDAG voor families met kinderen vanaf 6 jaar.

Ook in Roosdaal kan je bij het begin van het nieuwe schooljaar je boeken kaften op een plezante manier! De bibliotheek en jeugdraad Roosdaal organiseren op woensdag 2 september namelijk opnieuw Ezelsoor, een gratis boekenkaftdag voor gezinnen met kinderen vanaf 6 jaar!

Komen jullie ook je boeken kaften met unieke kaftpapieren gemaakt door leeftijdsgenoten uit de deelnemende gemeentes? Krijg je graag een handje hulp bij het kaften? Of wil je liever zelf je boeken versieren, deelnemen aan een knutselworkshop of een handgetekende illustratie van een professionele illustrator krijgen? Spring dan zeker eens binnen in de bibliotheek tijdens Ezelsoor!

De Roosdaalse editie van dit boekenkaftfeestje vindt plaats op woensdag 2 september 2020 van 13u tot 18u in de bib van Roosdaal (Brusselstraat 15 te Pamel).

De boekenkaftdag Ezelsoor is een bovenlokaal project dat in onze gemeente wordt georganiseerd door de jeugddienst, jeugdraad en bibliotheek van Roosdaal. Meer informatie via jeugd@roosdaal.be of 054 89 13 52.

Bibliotheek Roosdaal – Brusselstraat 15 – 1760 Roosdaal

Bericht delen