Ezelsoor op 2 september te Galmaarden

Ezelsoor in Galmaarden op woensdag 2 september.

Ook in Galmaarden kan je bij het begin van het nieuwe schooljaar je boeken kaften op een leuke manier! De bibliotheek organiseert op woensdag 2 september namelijk opnieuw Ezelsoor, een gratis boekenkaftdag voor gezinnen met kinderen vanaf 6 jaar! Jullie komen toch ook?

Komen jullie ook je boeken kaften met unieke kaftpapieren gemaakt door leeftijdsgenoten uit de deelnemende gemeentes? Krijg je graag een handje hulp bij het kaften? Of wil je liever zelf je boeken versieren, deelnemen aan een knutselworkshop of een handgetekende illustratie van een professionele illustrator krijgen? Spring dan zeker eens binnen in het Baljuwhuis tijdens Ezelsoor!

In Galmaarden kan je terecht voor deze topactiviteit op woensdag 2 september van 14u tot 17u in GC Baljuwhuis (aan de bib).

De boekenkaftdag Ezelsoor is een bovenlokaal project dat in onze gemeente wordt georganiseerd door de jeugddienst en bibliotheek van Galmaarden. Meer informatie via bibliotheek@galmaarden.be of via 054 89 04 39.

GC Baljuwhuis – Kammeersweg 2, 1570 Galmaarden

Bericht delen