Kom je kaftpapier kiezen en kaft meteen je boeken samen met vrijwilligers.

Op zaterdag 3 september 2022 tussen 10u en 15u kan je kaftpapier komen kiezen in CC ’t VONDEL (J. Possozplein 40, 1500 Halle) én kan je meteen je boeken, schriften, agenda, … kaften. Je hebt keuze tussen onderstaande kaftpapieren. Je kan hieronder al eens kijken welke jij verkiest… Je krijgt daarbij ook originele etiketten én vrijwilligers helpen je mee om je boeken picco bello af te leveren!

Ook ILLUSTRATOREN zullen weer van de partij zijn om je van een unieke cover te voorzien.

Verder zal er ook een CULTUURMARKT zijn waar je kennis kan maken met het ruime culturele aanbod voor kinderen en gezinnen.

Tegelijkertijd…

Diezelfde dag zal ook Kunstacademie Halle met Campus Servais en Campus Meiboom zijn deuren wagenwijd openen voor jou om een kijkje te nemen. En zo kennis te maken met alle mogelijke richtingen van muziek, woord, dans, atelier, schrijven, …

Tegelijkertijd…

Zal er in CC ’t Vondel een Cultuurstart worden gegeven met zoveel mogelijk culturele partners die hun cultureel aanbod voor kinderen voorstellen. Je kan er dan ook meteen inschrijven of meer info vragen.

Heb je nog specifieke vragen over dit event? Stuur ons een mailtje: vondel@halle.be

 

 

Ben jij al nieuwsgierig welke kaftpapieren je zal terugvinden in Halle?

 

Wil je graag de sfeer al eens opsnuiven voorgaande jaren?

 

 

 

Meer info: CC ’t Vondel – vondel@halle.be – 02 365 98 27

Bericht delen