Corona proof: Kom je kaftpapier uitkiezen!

Dit jaar kunnen we jammer genoeg niet samen kaften, dit zal je thuis moeten doen. Maar we zetten jou graag op weg!
Op zaterdag 5 september 2020 tussen 10u tot 15u kan je kaftpapier komen kiezen in de Oude Post (Kardinaal Cardijnstraat 9, 1500 Halle). Je hebt de keuze tussen onderstaande kaftpapieren. Je kan hieronder al eens kijken welke jij verkiest…
Je krijgt daarbij ook nog originele etiketten mee en ook een stappenplan om je boeken thuis te kaften.

 

Hoe corona proof?

Via een wachtrij voor de ingang van Campus Servais (Kardinaal Cardijnstraat) registreer je je bubbel. Je start je parcours via Campus Servais. Daar maak je kennis met de vele richtingen woord, dans & muziek. Om vervolgens binnen in de Oude Post te komen waar je je kaftpapier kan kiezen, je etiketten kan uitkiezen en wie weet nog een illustrator jouw bruine kaftpapier uniek kan maken.

Daarnaast kan je ook deelnemen aan parcours 2 (Campus Meiboom) & 3 (Museum Den AST). In de Meiboom loop je langs een immense expo! Alle richtingen stellen hun werk tentoon. Vervolgens kan je gratis het museum Den AST bezoeken. Je krijgt een gratis tote bag waarmee je het museum op kindermaat kan ontdekken.
Zet zeker je mondmasker op!

Heb je nog specifieke vragen over dit event? Stuur ons een mailtje: cultuurcentrum@halle.be

Ook illustratoren!

Naast de keuze uit de kleurrijke kaftpapieren heb je ook de kans om een illustrator een tekening te laten maken. Hiervoor neem je dan een bruin kraftpapier en ga je langs bij Els Vlieger, Lien Geeroms of Inge Bogaerts.

Zo kan jij het schooljaar starten met een unieke tekening op jouw boek!

 

 

 

Meer info: CC ’t Vondel – cultuurcentrum@halle.be – 02 365 98 27

Bericht delen