Corona proof OPTIE 1: kom je kaftpapier uitkiezen, ophalen en kaft thuis.

We zetten jou graag op weg! Op zaterdag 4 september 2021 tussen 10u tot 15u kan je kaftpapier komen kiezen in de Oude Post (Kardinaal Cardijnstraat 9, 1500 Halle) of in den AST (Meiboom 16, 1500 Halle). Je hebt de keuze tussen onderstaande kaftpapieren. Je kan hieronder al eens kijken welke jij verkiest…
Je krijgt daarbij ook nog originele etiketten mee en ook een stappenplan om je boeken thuis te kaften.

Corona proof OPTIE 2: kom je kaftpapier kiezen en kaft meteen je boeken samen met vrijwilligers.

Op zaterdag 4 september 2021 tussen 10u en 15u kan je kaftpapier komen kiezen in CC ’t Vondel (J. Possozplein 40, 1500 Halle) én kan je meteen je boeken, schriften, agenda, … kaften. Je hebt keuze tussen onderstaande kaftpapieren. Je kan hieronder al eens kijken welke jij verkiest… Je krijgt daarbij ook originele etiketten én vrijwilligers helpen je mee om je boeken picco bello af te leveren!

Ook ILLUSTRATOREN zullen weer van de partij zijn om je van een unieke cover te voorzien.

Tegelijkertijd…

Diezelfde dag zal ook Kunstacademie Halle met Campus Servais en Campus Meiboom zijn deuren wagenwijd openen voor jou om een kijkje te nemen. En zo kennis te maken met alle mogelijke richtingen van muziek, woord, dans, atelier, schrijven, …

Tegelijkertijd…

Zal ook museum den AST zijn deuren openen en kan je gratis het museum bezoeken aan de hand van een museumspel. Na je bezoek krijg je ook een mooi aandenken mee naar huis. Benieuwd? Kom maar af!

Zet zeker je mondmasker op!

Heb je nog specifieke vragen over dit event? Stuur ons een mailtje: cultuurcentrum@halle.be

 

 

 

Meer info: CC ’t Vondel – cultuurcentrum@halle.be – 02 365 98 27

Bericht delen