Coronaproof boekenkaftdag in Roosdaal

Op woensdag 2 september vindt de tweede boekenkaftdag Ezelsoor plaats. Gezinnen met kinderen kunnen op een afgesproken tijdstip tussen 13u en 18u in de bibliotheek van Roosdaal terecht om hun boeken te kaften met originele kaftpapieren!

Om deze activiteit veilig te laten verlopen met het oog op de maatregelen tegen COVID-19, is het aantal deelnemende gezinnen per uur beperkt. Inschrijven vooraf is dan ook verplicht! Tijdens jullie gekozen uur kan je naar hartenlust boeken kaften, knutselen en een illustratie krijgen van de professionele illustrator.

Wil jij er graag bij zijn? Schrijf je gezin dan snel in via deze link: https://cally.com/pexijiyrvf5996fm
Je kiest eerst een tijdstip waarop je wenst langs te komen, geeft in de opmerking het geschatte aantal gezinsleden (kinderen + begeleider) mee en geeft je mailadres en naam op.

Op 2 september kan je naar de bib komen op je gekozen tijdstip. De medewerkers zullen je bij aankomst een tafeltje toewijzen. Er wordt uiteraard veel aandacht geschonken aan (hand)hygiëne. En aan de begeleiders wordt gevraagd om een mondmasker te dragen!

We verwelkomen je graag op onze coronaproof boekenkaftdag!

Bibliotheek Roosdaal – Brusselstraat 15 – 1760 Roosdaal

Bericht delen