Dubbel feest met Ezelsoor XL in Dilbeek

Kom je boeken kaften in Westrand met gratis kaftpapier en etiketten, goed voor het kaften van zo’n 12 normale schriftformaten. Het kaftpapier is ontworpen door kinderen uit Dilbeek, Vlaams-Brabant en Brussel. Ter plekke kan je dit jaar wegens corona slechts 1 boek kaften. Je hoeft dus niet al je boeken mee te sleuren 😉

Bij binnenkomst ontvang je een reuzenetiket waarmee je meteen deelneemt aan een wedstrijd. Een onschuldige hand trekt de winnaar van een gratis Familiedagpas. Ook de school die het meeste leerlingen aanbrengt, wint een fijne prijs. In ruil voor een ingevuld etiket ontvangt elk kind (1e tot 6e leerjaar) vijf vellen kleurig kaftpapier, één vel bruin kaftpapier en 12 etiketten. Ga met je bruine kaft langs bij seizoensillustratrice Elise VandeplanckeHelène Jacobs, Davien Dierickx en Laura Alain voor een geweldig supertoffe en uitermate unieke tekening!

We vieren de start van het schooljaar én we geven de aftrap van het nieuwe cultuurseizoen, joepiejajee! In aanwezigheidheid van het Ministerie van Metingen, met een verhaal of twee, een BlikOpener special en ook Club Véro’n’ik doet mee!

Naam locatie – straatnaam huisnummer – postcode gemeente

Bericht delen