Marie Reichelt maakt winnend ontwerp voor Ezelsoor

Op 3 september gaat opnieuw Ezelsoor, de gratis boekenkaftdag dat de jeugddienst jaarlijks organiseert, door. Naast de animatie kan iedereen samen met andere gezinnen zijn boeken komen kaften met kaftpapier dat gratis ter beschikking wordt gesteld.  Het aangeboden papier is geen standaard kaftpapier, maar wordt ontworpen door kinderen en jongeren.

Verschillende klassen van de Leeuwse basisscholen zijn aan het tekenen geslagen. Uit de vele mooie ontwerpen die de jeugddienst binnenkreeg, selecteerden ze 14 ontwerpen.

Via het nieuwe participatieplatform leeuwdenktmee.be brachten maar liefst 344 mensen hun stem uit op hun drie favoriete kaftpapieren.

Uit de kaftpapieren met de meeste stemmen selecteerde het organiserend samenwerkingsverband dat bestaat uit jeugddienst, cultuurdiensten, bibliotheken en culturele centra uit de regio voor elke gemeente het ontwerp dat uiteindelijk tot kaftpapier gedrukt zal worden. Voor Sint-Pieters-Leeuw maakte Marie Reichelt uit de Ave Maria Basisschool het winnende ontwerp.

Als beloning kreeg haar klas een pakket gezelschapspelen. Marie kreeg zelf ook één gezelschapspel en de klasgenoten werden verrast met een pallet-/gezelschapspel en een vingerskatebord.

Proficiat Marie!

Iedereen is welkom op vrijdag 3 september om zijn boeken te komen kaften met uniek kaftpapier. Afspraak in Zonnig Leven! Meer info ezelsoor.info

Naam locatie – straatnaam huisnummer – postcode gemeente

Bericht delen