Ezelsoor, de gratis boekenkaftdag

Gezinnen met kinderen vanaf 6 jaar hoeven ook in Sint-Pieters-Leeuw tijdens de grote vakantie niet op zoek naar kaftpapier. In de eerste week van september kunnen zij gratis een origineel ontworpen kaftpapier krijgen! Dit papier werd ontworpen door kinderen en jongeren uit verschillende deelnemende gemeentes.

Voor Sint-Pieters-Leeuw kwam dit jaar het winnende ontwerp van Amine, Hij zit in het 5e leerjaar in de Sint-Stevensschool en heeft een grote passie voor tekenen. Zijn tekening kwam, met een verschil van maar liefst 150 stemmen, als overduidelijke favoriet uit de stemmingsronde. Amine en zijn klas werden in de bloemetjes gezet met een leuk spelpakket en een drankje om te toasten op de winst.

In Sint-Pieters-Leeuw zal Ezelsoor dit jaar doorgaan op 7 september van 12 tot 17.30 uur in het Zonnig Leven (J. Vanderstraetenstraat 198). Terwijl de ouders de boeken kaften kunnen de kinderen deelnemen aan creatieve workshops. Of neutraal bruin kaftpapier kan opgesmukt worden met een unieke tekening van één van de aanwezige illustratoren.

7 september: 12u-17u30

Zonnig Leven – J. Vanderstraetenstraat 198 – 1600 Sint-Pieters-Leeuw

Bericht delen