Koop geen kaftpapier en zak met je schriften en boeken af naar de Boesdaalhoeve.

Kies bij aankomst 5 vellen (gratis) kaftpapier. Vrijwilligers zetten je op weg en helpen je mee kaften. Verkies je een uniek gekaft boek? Loop dan langs bij één van onze illustratoren.
Even genoeg van al dat kaften? Ga dan creatief aan de slag tijdens onze verschillende workshops.

Aan de infostand kom je informatie over vrijetijdsactiviteiten voor kinderen. Je kan tickets kopen voor (familie)voorstellingen en inschrijven voor workshops en stages. Er is ook een bar en randanimatie.

Schrijf je in

Om alles vlot te laten verlopen, schrijf je het best vooraf in. Wie dat doet, maakt bovendien kans op een mooie prijs.

Kwalitatief kaftpapier

Leerlingen van academies en humaniora uit Vlaams-Brabant ontwierpen kaftpapier, onder wie ook de eerstejaars van het Onze-Lieve-Vrouwinstituut. Een ontwerp uit Rode werd uitgekozen door de leerlingen van de lagere scholen in Rode. Van dit ontwerp maken we nu kwalitatief kaftpapier, waarmee je je boeken kan kaften.

Wij zoeken gemotiveerde kafters

We zoeken die dag vrijwillige kafters om ouders die nog nooit hebben gekaft, te helpen. Ook ouders met meerdere kinderen kunnen vaak een helpende hand gebruiken. Wil jij één of twee uurtjes helpen? Mail of bel dan naar nele.dherde@derand.be – 02 381 14 51.

Naam locatie – straatnaam huisnummer – postcode gemeente

Bericht delen