Koop geen kaftpapier want Ezelsoor komt er aan!

Kom je boeken kaften met gratis en origineel kaftpapier. Onze bib organiseerde samen met de 1ste graad beroepsonderwijs (PK) van de Sint-Jozefschool Mere een wedstrijd kaftpapier ontwerpen. Uit de vele mooie ontwerpen werd de tekening van Brooklyn gekozen! Die tekening wordt nu kaftpapier waarmee je op 4 september kan komen kaften.

We hebben natuurlijk ook nog ander kaftpapier in de aanbieding, ontworpen door kinderen uit heel Vlaanderen. En onze illustrator Roman Klochkov kan je boek ook versieren met een mooie tekening of laat onze kalligrafe jouw naam er in sierlijke letters op zetten. Wij zorgen voor scharen, plakband, etiketten en een helpende hand. Ruil je UiTPASpunten voor een leuk gadget.

Bib Erpe-Mere – Oudenaardsesteenweg 458 – 9420 Erpe-Mere

Bericht delen